Thursday, December 12, 2013

Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματ


Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, modular kitchen τα κανάλια modular kitchen και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα modular kitchen αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες modular kitchen μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;
Οι εθνικιστές είναι τα υγιέστερα modular kitchen κύτταρα του Έθνους και της Φυλής μας. Για αυτό ,το θέμα της υγείας, της όξυνσης της νόησης και της πνευματικής διαύγειας δεν μπορεί να αγνοηθεί από τους εθνικιστές σε καμιά περίπτωση. Οι «εθνικιστές» που θεωρούν ότι το κάπνισμα και το πιοτό μπορεί να είναι μέρος της ζωής του εθνικιστή , καλύτερα να μην χάνουν τον χρόνο τους διαβάζοντας παρακάτω.  
Όταν η επίσημη αποδεκτή και από την πλειονότητα των εθνικιστών «επιστήμη» αναφέρεται modular kitchen στην διατροφή των ζώων , κάνει την ( ολόσωστη !!! ) διαπίστωση ότι σε όλα τα είδη ζώων ταιριάζει   ο δικός του τρόπος διατροφής. Δηλ. ότι η Φύση προνόησε για κάθε είδος ζώου την δική του τροφή, την τροφή που του ταιριάζει απόλυτα.
Όμως για αυτήν την «επιστήμη» εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση μόνο ενός ζώου. Όταν αναφέρετε στη διατροφή του ανθρώπου επιμένει ότι αυτός είναι δήθεν «παμφάγος».   Όχι μόνο αυτό, αλλά για κάποιον modular kitchen λόγο θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό ο άνθρωπος να επεξεργάζεται   την τροφή του στη φωτιά και μετά να καταναλώνει .   Ας τα αφήσουμε αυτά στην συνείδηση των «επιστημόνων» ....
Ας παραδεχθούμε για ένα λεπτό ότι ο άνθρωπος από την φύση του είναι και σαρκοφάγος. Όποιος αποδέχεται αυτήν την παραδοχή ας δοκιμάσει να φάει έστω μια φορά αυτό ή αυτό όπως είναι   καθώς το μαγειρεμένο, μερικός modular kitchen σαπισμένο και επεξεργασμένο προϊόν που ονομάζεται «κρέας» δεν έχει καμιά σχέση με αυτές τις εικόνες , είναι τελείως διαφορετική ουσία.   modular kitchen Το ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο άνθρωπος δεν είναι σε καμιά περίπτωση σαρκοβόρο ζώο.
1.       «Παμφαγία». modular kitchen   Ο πιο εκφυλισμένος τύπος ανθρώπινης διατροφής ο οποίος επιτρέπει ουσιαστικά τη βρώση όλων των οργανικών ουσιών-τροφών με όλα τα είδη συνδυασμών μεταξύ τους. Οι συνέπειες αυτού του τύπου διατροφής modular kitchen είναι καταστροφή όλων των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού. Προκαλεί πολύ χαμηλό προσδόκιμο χρόνο ζωής. Παρά το γεγονός ότι κάποτε στην ιστορία η «Παμφαγία» βοήθησε πολλές modular kitchen φυλές ανθρώπων να επιβιώσουν στις σκληρές συνθήκες την φύσης και της ζωής ,  είναι ξεπερασμένη . Από άποψη της εξέλιξης του ανθρώπινου modular kitchen είδους βρίσκεται στην χαμηλότερη βαθμίδα modular kitchen της κλίμακας. Αυτά που χαρακτηρίζουν τους παμφάγους είναι : όλο και αυξανόμενη γκάμα αρρωστιών, τάσεις για ουσίες (φάρμακα, αλκοόλ, τσιγάρα , ναρκωτικά),  ατομικιστική αντίληψη των κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων, υλιστική στάση ζωής,  σεξουαλικές ανωμαλίες,  πολύ χαμηλή έως μηδενική κατανόηση του μεταφυσικού κόσμου.   
2.       «Μερική Παμφαγία». Αυτός ο τύπος δεν διαφέρει και πολύ από τον πιο πάνω, αλλά υπονοεί κάποια τάξη στον τομέα της διατροφής. Εδώ ανήκουν αυτοί που κάνουν τις λεγόμενες δίαιτες (περιορισμό σε είδους σάρκας ζώων/ψαριών και στον συνδυασμό των τροφών). Οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτό το είδος της διατροφής ή αποδέχονται την ανάγκη της φροντίδας της υγείας modular kitchen τους, ή το κάνουν λόγο θρησκευτικών δογμάτων και παραδόσεων. Ωστόσο το πραγματικό αποτέλεσμα στην διατήρηση της υγείας και της συμπεριφοράς στην κοινωνία δεν διαφέρει και πολύ από τον άνθρωπο του προηγούμενου κλίμακα.   Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει όλη η ιντελιγκέντσια, ο «μορφωμένος» σύστημικός άνθρωπος και η λεγόμενη «διανόηση».
3. modular kitchen       «Χορτοφαγία» και «Γαλακτοχορτοφαγία» :  Οι άνθρωποι που έχουν αυτόν τον τύπο διατροφής , δηλ. δεν καταναλώνουν σάρκες ζώων , χαρακτηρίζονται από σημαντική βελτίωση της υγείας και την ελάχιστη αύξηση της διάρκειας της ζωής. Η συντριπτική modular kitchen πλειοψηφία modular kitchen αυτών των ανθρώπων έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση της συμπόνιας, modular kitchen του ενδιαφέροντος για τους «διπλανούς».  modular kitchen Αποκηρύσσουν την βία έναντι των ζώων αλλά και έναντι ανθρώπων. Ο ψευτοαλτρουισμός και ο ψευτοουμανισμός είναι μερικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς αυτών των ανθρώπων.  
4.       «Ωμοφαγία» : Είδος διατροφής όπου αποκλείονται τα μαγειρεμένα modular kitchen στη θερμοκρασία και επεξεργασμένα προϊόντα.  Οι υποστηρικτές αυτού του είδους διατροφής έχουν τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους ανθρώπους: ουσιαστικά με αυτήν την διατροφή μπορεί να καταπολεμηθεί οποια

No comments:

Post a Comment